Jag fick anordna en konferens i Strängnäs

Tjenare, hallå, hej! Känn dig välkomnad hit till min blogg för ännu ett inlägg, ett inlägg som idag ska handla om en speciell där vi hade en konferens i Strängnäs. Stället vi var på heter Grytbergs Säteri, eftersom jag tyckte det blev en riktigt bra konferens vill jag gärna dela med mig av det till er.

Tillsammans med en kollega skulle jag för några veckor sedan anordna en konferens, det är ett ansvar som vi för vidare i företaget. Alla ska någon gång ha anordnat en konferens, den här gången var det min tur tillsammans med en av mina kollegor. Vi hade som mål att det skulle bli en speciell konferens i Strängnäs, en konferens som våra arbetskompisar skulle komma ihåg. För att uppfylla det behövde vi byta ut vår kontorsmiljö till något annat, vi ville från början vara nära till naturen för att känna det lugnet som naturen medför. När vi kollade runt efter platser där vi kunde ha vår konferens hittade vi Grytbergs Säteri, en plats som kändes helt perfekt. Direkt när vi hittade dem kände vi att det var hos dem vi ville ha vår konferens. Det skulle bli ett miljöombyte som förhoppningsvis skulle ge mycket positivt till konferensen. Det resulterade i en riktigt bra konferens, jag måste vara ärlig och säga att det var en av de bästa konferenser jag har varit med på. Jag säger inte bara det för att det var jag som anordnade den, utan vi kom fram till så mycket bra saker som vi skulle ha användning för i företaget. Vår konferens i Strängnäs hos det här företaget blev en succé, det hade inte kunnat bli mycket bättre än vad det blev.