Szilard Gango Fotografi

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg. Här i mitt inlägg idag så ville jag ta upp det här med att anlita tjänsterna av en fotograf i bland annat Täby med omnejd då detta är någonting som verkligen har varit rätt så efterfrågat här på min blogg nu under en längre tid. Som många av er redan vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om min vardag och vad som händer i mitt liv lite så där allmänt. Det var inte allt för länge sedan som jag skrev om en dag där jag hade anlitat en fotograf. Jag kan ta försöka och länka till det inlägget här någonstans också.

Efter att jag hade lagt upp det inlägget så började det trilla in lite frågor och funderingar samt förfrågningar om jag faktiskt kunde ta och rekommendera en bra fotograf och vem det faktiskt var som jag själv personligen hade valt att vända mig till när det kom till just mitt projekt. Denna fotograf heter inget mindre än Szilard Gango Fotografi och honom kan jag verkligen varmt rekommendera att ni kikar närmare på ifall ni just då alltså är intresserade av att anlita en fotograf här i Täby eller någonstans där omkring. Han är verkligen superduktig på det som han gör och många av er har ju redan sett några av hans bilder här på bloggen. Jag kommer dock att ta och slänga in en länk här som ni kommer att kunna klicka er vidare på ifall ni vill se lite mer av hans material och ifall ni vill läsa på lite mer om honom och hans tjänster. På hans sida finner ni ju även kontaktuppgifter och annan information som kan vara bra att ha! Ha nu en riktigt bra vecka, så hörs vi snart igen.